Stickblogg 2019 (stickningstips och inspiration)

Stickblogg 2019 – vår blogg om stickning på pysselpandan.se!

Välkommen till vår blogg om stickning med mönster, garn och mycket mer! Vi hoppas på att det blir en populär stickblogg, så följ vår spännande resa!

Så kul att du hittat hit till vår lilla stickvärld där vi delar med oss av stickningstips och inspiration!

Vi kommer att berätta om allt som har med stickning och garn att göra. Vi som har webbutiken och bloggen heter Andreas & Jennifer Sundgren. Det är kanske inte så vanligt att män stickar, men Andreas vill vända på trenden och bevisa att män kan sticka lika bra som kvinnor ;)

Vi gör egna mönster när inspirationen faller på och gör ständigt nya.

Är du nybörjare i stickning, stickproffs som är ute efter det lilla extra, gillar stilrena och enkla mönster eller vill ha det så avancerat som möjligt – oavsett vilket så hittar ni något som passar just er här på pysselpandan.se.

Speciellt många mönster gör vi inför den härliga julen och vi säljer även en adventskalendrar med garn och mönster. Den hittar du här: Adventskalender

Följ oss gärna på Instagram där vi heter pysselpandan– vi bloggar om stickning, lägger ut mönster, gör tävlingar, ger rabatt och mycket mer! Våra mönster kan också laddas ner på Ravelry
Pysselpandan

Letar ni efter kvalitetsgarn till stick- och virkprojekt? Vi har alpacka garn, bomull och lin, ullgarn, addi, stickor och tillbehör, tweed, mohair, silke, merino och mycket mer. Pysselpandan är din garnaffär i Halmstad på nätet. Vi har vårt lager av garn i Halmstad och en bekväm webbutik där du kan köpa garner. Vill du titta på garnerna och köpa på plats så går det bra att boka tid och komma förbi.

Välkommen!

Pysselpandan