Hobby

Hej!

Den härliga soliga sommaren är här, då kan man passa på och njuta av sin semester och sticka eller virka extra mycket!

Mitt namn är Evgeniia och jag är brinner för handarbete. Jag började intressera mig för akvarellmålning sedan barnsben och sedan blev det korsstygn och scrapbooking.

Nedan kan ni se vad jag stickar och syr just nu :) Hemma har jag många korsstygnsmönster, och nu är det Portofino på gång, en italiensk stad jag vill besöka någon gång. Jag kan fyra språk, svenska, engelska, kinesiska och ryska och nästa blir säkert italienska!

Stickning och virkning var jag intresserad i för min mamma är så duktig på att göra sockor, tröjor och mycket mer. Själv började jag sticka detta år, och hobbyn blev helt plötsligt så stort att jag ville öppna en egen webbutik på nätet.

Vi valde garnerna i naturmaterial för det är extra viktigt för vår miljö. Nystan är härliga och finns i många olika färger! På sommaren gillar jag sticka i lin, sådana plagg blir mjukare efter man tvättar dem. Visste ni att man kan göra fina grytlappar och disktrasor i lin med? Det kan vara en bra handgjord present till era vänner, kollegor eller familjemedlemmar.

Jag önskar er en härlig sommar!

P.S. Just nu har vi 15% rabatt på allt i butiken för vi firar WWKIPD denna vecka! World Wide knit in public day. Passa på och använd rabattkoden wwkipd2018  ;)

Pysselpandan